Kempen Unit Promosi 5S IKML

Thursday, March 3, 2011

LAWATAN AJKKE MPC UTARA

Pemandangan indah dan menarik di bahagian hadapan Pejabat MPC Bertam

Seramai 5 orang AJK Induk 5S IKM Lumut telah membuat satu lawatan rasmi ke MPC Zon Utara di Kepala batas, Pulau Pinang pada 2 Mac 2011. Mereka adalah terdiri dari En. Mohd.Nawawi. Tn.Hj. Che Ab. Rahim, Ustazah Kamelah, Pn. Miyazatul Akmar dan Hj. Kamaruzaman.
Tujuan lawatan adalah untuk melihat dengan lebih dekat aktiviti MPC kawasan utara dang juga untuk berkongsi maklumat mengenai persediaan mengadakan Konvensyen 5S yang dicadangkan di IKM Lumut pada pertengahan bulan Mei nanti. Setibanya kami di MPC seawal jam 9.00 pagi telah disambut oleh En. Mohd Hisham bin Hatimtai mewakili Pengarah MPC yang mempunyai urusan lain pada hari itu. Perbincangan 2 hala antara pihak kami dangan MPC telah banyak memperolehi maklumat yang diperlukan.
AJK Induk 5S IKM Lumut bergambar bersama En. Hisham

Selepas melawat persekitaran MPC yang kemas, bersih dan teratur, kami yakin memanglah wajar ia memang tempat yang tepat untuk mempelajari mengenai persekitaran berkualiti. Setelah mendapatkan gambar menarik dipersekitaran kami berlepas balik ke Manjung pada jam 11.45 pagi.
Sudut 5S yang terdapat di MPC Bertam
Menikmati jamuan ringan semasa rehat

Terima kasih dan syabas kepada MPC Utara yang banyak memberi kami perkongsian maklumat dan kerjasama yang positif semasa sesi lawatan kami.


"Efisien Produktif Kualiti5S Budaya Kita Amalan Kita"

No comments: