Kempen Unit Promosi 5S IKML

Thursday, February 17, 2011

KURSUS PEMANTAPAN AUDIT 5S KALI 1/ 2011

Peserta Kursus Pemantapan Audit 5S 1/2011

Penceramah dari Sykt. Boustead Naval Shipyard

Penceramah dari KD Pelandok Pengkalan TLDM Lumut

Pada awal tahun ini satu kursus untuk Juruaudit Dalam telah diadakan pada 16 dan 17 Februari 2011 bertempat di Bilik Teater Bangunan Lama IKM Lumut. Kursus ini dianjurkan oleh Bahagian Audit Dalam 5S IKM Lumut dibawah seliaan T.Pengarah HEA, En. Mohd Nawawi bin Omar. Kursus selama 2 hari ini dihadiri oleh AJK Audit Dalam 5S dan juga AJK Induk 5S IKML

Penceramah dari MPM Manjung En. Nafees
.
Sesuatu yang menarik didalam kursus ini ialah pihak IKM telah bekerjasama dengan pihak luar yang dijemput khas bagi menjadi penceramah. Mereka adalah dari Bahagian Depot Armada (Kepten Shayas) Pengkalan TLDM, Sykt. Boustead Shipping Dockyard (Cik Siti Narisa), Majlis Perbandaran Manjung (En. Nafees b. Hashim) dan juga KD Pelandok (LT Kom. Nurhafizi dan Tn. Hazali). Peserta kursus menerima banyak perkongsian maklumat dengan Penceramah-penceramah berkenaan dalam perbagai aspek 5S khususnya didalam kerja Audit 5S.

Penceramah dari Depot Armada TLDM


Pihak IKM mengucapkan tahniah kepada semua peserta kursus yang telah berkorban masa menamatkan kursus sehingga 2 hari. Tahniah dan ribuan terima kasih kepada Penceramah yang banyak memberi maklumat dan pengajaran yang tidak ternilai.

Peserta kursus dikalangan Juruaudit Dalam 5S

Majlis Penyampaian Sijil dan penutup telah disempurnakan Tn. Hj. Che Ab. Rahim, mewakili Pengarah pada pertang hari Khamis 17 Feb 2011.

"Efisien Produktif Kualiti5S Budaya Kita Amalan Kita"

No comments: